Osztálykirándulás a Tiszaigari Arborétumban

Osztálykirándulás a Tiszaigari Arborétumban
Osztálykirándulás a Tiszaigari Arborétumban

A mi iskolánban sok diák már alig várta, hogy vége legyen az online oktatásnak. Már nagyon hiányoztak nekik az osztálytársak, a közös élmények megélése, melyben sajnos nem nagyon volt részük az utóbbi hónapokban.

Ezért is szeretett volna a 10.A. osztály egy olyan napot eltölteni, mely alatt együtt főzhetnek, lazulhatnak, játszhatnak. A helyszín, a Tiszaigari Arborétum erre a célra tökéletesen megfelelt. Csendes, nyugodt hely, ahol számos szabadtéri tűzrakóhely és esőbeálló van kilalakítva, valamint a terület is gönyörű. 

Az osztály nagyon szépen felkészült erre a napra. Eldöntötték, hogy húst szeretnének grillezni, melyet jó előre bepácoltak. A diákok vittek magukkal még plédeket, sporteszközöket is a kirándulásra. Érkezés után az osztály fiú tagjai profi módon tüzet raktak, addig a lányok krumplit hámoztak. Miután az előkészületek megtörténtek, az osztály egyik fele maradt az ebédet elkészíteni, a másik fele pedig egy interaktív túrán vett részt. A diákok megismerték az arborétum történetét, e csodás hely fáinak és virágainak apró titkait és meglátogatták a 400 éves Mátyás-fát is.

Ebéd után az egész csapat megkóstolhatta a Kunság egyik legfinomabb édességét, a Ferdinándot, melyet egy kunmadarasi étterem ajánlott fel. Ezután jött az igazi lazulás: a diákok fociztak, zenét hallgattak, tollasoztak, napoztak. Az idő szerencsére gyönyörű volt. 

Az egész csapat nagyon jól érezte magát, annyira, hogy alig akartak haza menni.

Köszönjük a helyszín biztosítását az arborétum vezetőjének, reméljük, hogy máskor is mehetünk ide :-)

 


2021-06-15 09:42:13
Szerző: BSZC Közgazdasági Technikum
diákélet
kirándulás
programok
közgadaság
iskola
turisztika
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
TOVÁBBI HíREINK
 
Nyílt nap iskolánkban
Nyílt nap iskolánkban class=
 
Közgazdasági verseny felhívás
Közgazdasági verseny felhívás class=
 
Elsősavató 2021
Elsősavató 2021 class=
 
Mi a pálya kiállításon voltunk
Mi a pálya kiállításon voltunk class=
 
A Bűnmegelőzési Tanács felhívása
A Bűnmegelőzési Tanács felhívása class=
 
A 2022-2023. tanév képzési kínálata 9. évfolyamon
A 2022-2023. tanév képzési kínálata 9. évfolyamon class=