Tanévzáró ünnepség a "KÖZGÁZ"-ban

Tanévzáró ünnepség a
Lezártuk a 2020/2021-es tanévet

A tanévzáró ünnepségünkön a Hinusz elhangzása után szavalat köszöntötte a rendezvény résztvevőit. Biri Imre igazgató úr beszédében értekelte az iskola tanulmányi munkáját. Szép eredményeket értünk el: az iskola tanulmányi átlaga 3,93, a legjobb osztályok: 9.A , 11. A és a 10. A osztályok, 4,26 - 4.23 és 4.06-os átlaggal. 12 kitűnő tanuló könyvjutalmat vehetett át. Érettségi vizsgán az "A" osztályunk 3,84, a "B" osztályunk 3,66-os átlagot ért el. Az "A" osztályban a tanulók közgazdasági valamint turisztika ágazatban végeztek, míg a "B" osztályok informatika ágazati ismereteket szereztek. 17 tanulónk az emelt szintű érettségi vizsgán nyújtott teljesítményéért "A Szakképzés Fejlesztéséért Alapítvány"-tól pénzjutalomban részesült.  

A „Gondolkodjunk marketing nyelven” szakmai tanulmányi verseny országos döntőjében II. helyezést ért el és pénzjutalomban részesült:

  • Harsányi Petra
  • Kovács Mónika és
  • Kránitz Bettina Helga

Az Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi tantárgyak versenyén Turisztikai ismeretekből az országos döntőben elért 25. helyezéséért pénzjutalmat vehetett át: István Lilla Katalin

Az iskolában működő CICSCO Akadémia szakmai vizsgáit 24 tanulónk teljesítette. Tanúsítványaikat az ünnepségen vehették át.

A Covid-járvány miatt még nehezebbé vált tanév sikeres teljesítéséhez gratulált a végzett tanulóknak, megköszönte az oktatótestület munkáját, jó pihést kívánt a vakációra és a tanévret bezárta.

A tanulók osztályfőnökeiktől megkapták bizonyítványaikat, jutalom könveiket és boldogan kezdték meg a nyári szünetet.

Találkozunk 2021. szeptember 1-jén 7.30-kor


2021-06-23 11:40:08
Szerző: Berettyóújfalui SZC Közgazdasági Technikum
ünnepség
közgadaság
képzések
iskola
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
TOVÁBBI HíREINK
 
Nyílt nap iskolánkban
Nyílt nap iskolánkban class=
 
Közgazdasági verseny felhívás
Közgazdasági verseny felhívás class=
 
Elsősavató 2021
Elsősavató 2021 class=
 
Mi a pálya kiállításon voltunk
Mi a pálya kiállításon voltunk class=
 
A Bűnmegelőzési Tanács felhívása
A Bűnmegelőzési Tanács felhívása class=
 
A 2022-2023. tanév képzési kínálata 9. évfolyamon
A 2022-2023. tanév képzési kínálata 9. évfolyamon class=